vida de circ

El canvi constant de població o l’escolarització dels nens són algunes de les coses que fan màgica la vida de circ

Una de les coses que més sorprenen de la vida de circ és la vida nòmada dels seus components. El fet d’haver de canviar de població cada cert temps és, si més no, difícil d’entendre en l’actualitat. Des del Circ Històric Raluy volem explicar-vos com és la vida de circ, una vida nòmada.

Mai t’has preguntat com és el dia a dia a un circ? Te l’expliquem:

 

Els components d’un circ coneixen constantment noves poblacions amb encant propi que els enriqueixen

 

Despertar-se en indrets diferents

Una de les coses que més destaquen els components del Circ Històric Raluy és el fet de despertar, pràcticament cada setmana, en indrets diferents. Les vistes que veuen per les finestres dels seus carruatges canvien contínuament.

Constantment coneixen poblacions noves per a ells, cada una amb el seu encant propi. I, a qui no li enriqueix viatjar i conèixer nous indrets?

 

L’escola dels nens del circ

vida de circPer poder estudiar al circ ha d’haver-hi un mínim de 5 infants. Si no és així, els nens hauran d’anar a les escoles de les localitats on estan en cada moment. Així ho van explicar les germanes Giribaldi Raluy al post on ens explicaven la seva història amb el circ.

Tot i que la majoria d’aquests nens i nenes volen seguir creixent i dedicar-se al món del circ, són conscients de la importància d’estudiar. Els pares els transmeten aquesta necessitat tot i que el que han d’aprendre per dedicar-se al món circense, ho aprendran al circ.

 

Què s’hi fa per desconnectar?

T’imagines viure al mateix lloc on hi treballes? Bé, entre els artistes de circ, més que treballar-hi, viuen la seva passió. Molts d’ells estan complint el seu somni. Però, tot i això, sovint és necessari abandonar els carruatges i la carpa durant unes hores per agafar forces.

Per fer-ho, els components del Circ Històric Raluy visiten les poblacions on s’hi estan. Descobrir cadascuna de les localitats no només els ajuda a desconnectar i agafar forces per les funcions. També els enriqueix l’ànima. I és que aquesta és part de la màgia de la vida nòmada de circ.

 

Els artistes de Circ Històric Raluy no imaginen la seva vida fora d’ell. Les germanes Giribaldi Raluy trobarien estrany viure en una casa

 

Si una cosa comparteixen els components d’un circ, és que no imaginen la seva vida fora d’ell. Així ho expliquen les germanes Giribaldi Raluy, que no s’imaginen vivint a una casa. O en Carlos Raluy, que no canviaria la seva vida en caravanes de circ per res del món.

 

T’agradaria viure per uns dies com els artistes de Circ Històric Raluy? Vine a l’Hotel Circ Raluy i gaudeix d’una experiència única!

2017-07-07T15:15:14+00:00 juliol 7th, 2017|Comentaris tancats a Vida de circ, una vida nòmada