tarda en familia

No sabeu on passar una tarda en família?

Durant la setmana, els pares treballen i els fills van a l’escola i, després, a extraescolars. No queden hores al dia per gaudir uns dels altres i per passar una estona junts. Però, per sort, podem comptar amb el cap de setmana per gaudir de temps en família, viure experiències i crear records.

Tot i això, sovint, en arribar el cap de setmana, no sabem què fer. I aquest dubte encara s’agreuja més en les estacions de l’any més fredes o els mesos d’hivern. El fred i la pluja trunquen tots els plans que podíem tenir i, més, quan no havíem pensat en una alternativa.

Al Circ Històric Raluy tenim la solució perfecta: una tarda de circ en família! Són molts els motius per què passar una tarda de circ és dels plans més enriquidors per la família. Per aquest motiu, us hem preparat el següent llistat.

 

plans-en-familia

No depèn de la climatologia

Un circ és un recinte tancat. De fet, la carpa és un dels símbols més emblemàtics del món circense. Gràcies a això, tant és si fa sol , núvol, plou o fa fred. Les condicions meteorològiques no seran un motiu per haver de canviar de plans.

 

Per grans i petits

Sovint, el pares i mares no poden participar en el pla perfecte dels més petits. Els espectacles del Circ Històric Raluy, en canvi, no només estan pensats per a ells. El nostre públic no són els infants, sinó també els pares, tiets i avis que els acompanyen.

 

Els espectacles en viu deixen encisats als més petits, poc acostumats a veure espectacles en directe d’aquest tipus

 

No hi ha mínim d’edat per accedir-hi

Quan es tenen fills de diverses edats, pot passar que allò que volen fer els més grans no ho poden fer els més menuts. O, si més no, no ho poden gaudir de la mateixa manera per la seva edat. Aquest inconvenient no es dóna en el cas del circ.

Mai s’és massa petit ni massa gran per poder viure un espectacle circense i la seva màgia. Tota la família, independentment de l’edat de cada un de vosaltres, podeu gaudir d’una tarda de circ perfecta.

 

tarda de diumenge en familiaEspectacles en viu

Amb les noves tecnologies, els nens i nenes poden passar hores connectats a dispositius. Veuen multitud de vídeos, dibuixos i jocs, però cap d’aquests és real o en viu. Els infants sempre han quedat encisats en veure els artistes de circ fer de les seves damunt un escenari, però en els últims temps, aquesta reacció s’ha agreujat.

De ben segur ja han vist vídeos per Internet d’un artista fent malabars, equilibris o dansa aèria. Però veure-ho en persona a pocs metres de tu, és incomparable.

 

El circ és cultura

En una època en què la cultura sembla que ha passat a un segon pla, és important que els més petits coneguin la importància que té i ha tingut en la societat. Transmetre’ls aquesta idea i fer que l’estimin des de ben petits serà determinant pel seu futur.

 

No sabeu què fer una tarda de cap de setmana en família? Veniu al Circ Històric Raluy i gaudireu, grans i petits, de la màgia del circ de sempre

2017-07-20T08:38:09+00:00 maig 12th, 2017|Comentaris tancats a Què fer una tarda en família