tarda d'estiu amb nens

No saps què fer una tarda d’estiu amb nens? Al Circ Històric Raluy us fem passar una tarda en família diferent

S’acosta l’agost i, amb això, les vacances dels pares i mares i la fi de les escoles d’estiu de molts nens. Comencen els matins intensos de platja i piscina, però ràpidament sorgeix un problema. Què fer amb els nens les tardes d’estiu? Des del Circ Històric Raluy us portem una proposta.

En un post anterior, us explicàvem per què triar el circ per passar una tarda en família. Doncs bé, avui us expliquem les diferents opcions que podeu trobar al Circ Històric Raluy per passar una tarda d’estiu diferent amb nens.

 

La col·lecció de carruatges antics del Circ Històric Raluy és un dels trets que més agrada als nens

 

Visiteu els carruatges del Circ Històric Raluy

Si hi ha una cosa que caracteritza el Circ Històric Raluy és la seva col·lecció de carruatges antics. Causen sensació allà on van. I és que hi ha alguns que tenen més de 100 anys d’història!

Sabem que aquest aspecte és un dels que més agraden als nens. Per això, podeu veure’ls de prop, al detall. Un circ com el que sempre han imaginat. El que veuen a les pel·lícules i dibuixos, ara ho podran veure en persona.

 

Fortius, l’espectacle de Circ Històric Raluy

Fortius és l’actual espectacle de Circ Històric Raluy i ja l’han pogut gaudir diferents poblacions catalanes, fins i tot Saragossa!

Un espectacle on el protagonista principal és l’home forçut, un personatge històric que en els últims anys ha quedat de costat. Però no només ell forma Fortius. Acròbates com les germanes Giribaldi Raluy o Zlotan & Gergley, pallassos com Francis Raluy ‘Bilin’, Globó o l’internacional Val de Fun… Espereu… Us els expliquem al detall a continuació!

 

Coneixeu als artistes del circ

Circ Històric Raluy té el plaer de comptar amb artistes circenses molt diversos. Des de components de la família Raluy, nascuts i criats en el mateix circ, fins a artistes internacionals que sovint en formen part.

El forçut. Com us avançàvem, Fortius està centrat en la figura del forçut. Per a això, en el nostre circ trobareu a Arthur Robin, l’Hèrcules del passat que desafia la força humana. A més, farà partícips del seu nombre a alguns dels espectadors. Super divertit!

tarda d'estiu amb nens al circEls pallassos. Un circ no seria el mateix sense els seus pallassos. En el nostre circ trobareu a Francis Raluy ‘Bilin’ i Globó , dos mítics clowns de Circ Històric Raluy que us faran riure sense parar. I Val de Fun, l’últim pallasso internacional que s’ha unit a l’espectacle Fortius amb un número refrescant perfecte per a l’estiu.

Acròbates. Anteriorment us explicàvem que les germanes Giribaldi Raluy són una de les parelles d’acròbates del nostre circ. Doncs bé, elles són l’única parella femenina del món en realitzar un número d’Icaris, pel que el seu xou és més espectacular encara. I la parella de Zlotan & Gergley, un duo masculí que us deixaran amb la boca oberta amb els seus equilibris cos a cos.

Els contorsionistes. Al Circ Històric Raluy tenim el plaer de comptar amb una de les millors contorsionistes del món circense. I no ho diem perquè estigui entre les nostres files. Quincy Azzario ha guanyat l’equivalent a un premi Oscar en el món del circ: un Clown de Plata al Festival de Circ de Montecarlo.

Però no només ella, el duo Torix, format per Loretta i Daniel, us farà somiar amb els ulls oberts. I és que el seu nombre és poesia en l’aire.

 

Passeu una tarda d’estiu diferent amb nens i gaudiu de l’espectacle de Circ Històric Raluy. Us hi esperem!

2017-07-21T10:02:20+00:00 juliol 21st, 2017|Comentaris tancats a Plans per una tarda d’estiu amb nens