raluy-pallasso-circ-historic

Et presentem els personatges imprescindibles del Circ Històric Raluy

Un circ no seria el mateix sense els seus mítics personatges. Cada un amb una funció diferent, tots els personatges de circ comparteixen la mateixa finalitat: fer somiar i viure moments únics als seus espectadors.

Qui s’imagina un circ sense pallassos o sense equilibristes? L’essència d’un circ va més enllà de la seva carpa i els seus carruatges. D’ella també formen part el seu equip de professionals que faran, de cada circ, una experiència i un circ únics.

Un equip que pot variar depenent de l’espectacle. D’aquesta manera pot haver un o més personatges que apareguin en un ‘show’ i que, al següent, ja no en formen part. Això sí, hi ha personatges que són imprescindibles i que no poden faltar en cap número ni funció.

Sense aquests personatges el circ perdria part de la seva ànima i essència, una part d’ell estaria buida. Sense ells, els espectadors tornareu a casa amb la sensació que podríeu haver vist molt més.
Al Circ Històric Raluy en som conscients i tenim els nostres personatges imprescindibles en totes les funcions i espectacles:

 

El presentador 

presentador-de-circo

El primer a aparèixer a l’escenari. El presentador de circ donarà a conèixer l’espectacle i presentarà a tots i cadascun dels personatges que formen l’equip.

El presentador de Circ Històric Raluy, Carlos Raluy, també n’és el director. Fill d’artistes de circ us farà viure cada espectacle com una experiència única i incomparable. Només ell us farà estimar el circ com mai abans ho heu fet.

 

Els pallassos

payasos-de-circoUn circ no pot estar complet sense el seu grup de pallassos. Els que més us faran riure i us emocionaran alhora. Els clowns són un dels personatges més mítics i imprescindibles del circ, ningú pot imaginar-ne un sense ells.

El pallasso valent, el divertit i el tendre. Cap d’ells falta a l’escenari del Circ Històric Raluy quan comença el xou.

 

 

L’home forçut

home-forzut-circUna força inhumana capaç de doblegar o trencar barres de metall. Un home amb tanta força només el podràs trobar al circ.

El nostre home forçut no només us impactarà amb habilitats comparables al del mateix Hèrcules, sinó que també us farà partícips de l’espectacle. Comprovareu en primera persona del que és capaç.

 

 

Els equilibristes i malabaristes

equilibristes-rosa-raluyVosaltres pràcticament no sou capaços d’aguantar 10 segons a peu coix i els equilibristes de circ fan peripècies inimaginables. En detalls com aquest es troba la màgia del circ.

Rosa Raluy -filla de Carles Raluy- i el seu número d’equilibris i malabars sobre un monocicle us deixaran bocabadats.

 

 

Els acròbates

acrobates-de-circLa combinació d’equilibri, flexibilitat i força dels acròbates de circ donen lloc a números sorprenents. No importa les vegades que els hagis vist, sempre captaran la teva màxima atenció.

Les parelles d’acròbates -femenina i masculina- de Circ Històric Raluy us impactaran amb els seus exercicis d’equilibri, força i flexibilitat que són capaços d’executar amb els seus propis cossos.

 

Ballarines aèries

Els components del circ que et deixaran sense alè. La poesia en moviment realitzada des de l’aire que farà volar la teva imaginació.

L’elegància de Polònia i la de França es reuneixen al nostre circ per despertar un sentiment únic. Les nostres deesses de les disciplines aèries us enamoraran i us faran somiar.

 

 

 

Al Circ Històric Raluy coneixem molt bé la importància dels personatges per al circ i per als espectadors. És per això que el nostre equip està format pels millors professionals de circ d’arreu del món. Polònia, Ucraïna, França, Rússia … Moltes són les procedències dels nostres artistes, però tots comparteixen el mateix esperit: emocionar a tots i cadascun  de vosaltres.

 

Vine al Circ Històric Raluy i deixa’t portar per la màgia del circ de sempre. Reviu moments únics en família!

Pròxims espectacles
2017-02-17T17:22:51+00:00 febrer 17th, 2017|Comentaris tancats a Els personatges imprescindibles del circ