museu-peculiar-circ-historic-raluy

 

Museu Circ Històric Raluy: un dels museus més peculiars

Hi ha museus de tots tipus. Uns de més comuns i altres més simples. Però hi ha uns museus que resten al record dels seus visitants. Són els museus peculiars, aquells diferents de la resta i que difícilment tornaràs a trobar. Sigui per les instal·lacions, per les exposicions o bé per ambdues coses, són museus que no s’esborraran de la teva memòria.

Quan visitem un museu, no només el visitem per veure el que hi ha exposat. El visitem per conèixer la seva història. A Circ Històric Raluy creiem que cada circ té una història i que, aquesta, ha de ser explicada.

El Museu del Circ Històric Raluy és un d’aquells museus peculiars, únic i amb encant propi. Ple d’històries que es mantenen en el record durant desenes d’anys. I és que un circ guarda, en cada racó, històries i experiències úniques i màgiques.

Carruatges, vestits, fotografies… El Museu Circ Històric Raluy explica la vida del circ de sempre. Els seus artistes, els seus números i les sensacions viscudes. Tots ells els pots reviure amb les joies del nostre museu. Et convidem a fer un viatge d’anada al passat per reviure la història del circ.

 

cupula-circo-raluyLa carpa 

Tothom sap com és la carpa d’un circ vista des de fora. Però, i per dins? Un circ ha de cuidar fins a l’últim detall per poder donar la millor de les experiències als seus espectadors. A Circ Històric Raluy en som conscients i, per això, comptem amb la carpa més autèntica de tots els circs.

Per dins, una cúpula amb pintures úniques inspirada en la Capella Sixtina. I, per fora, la forma d’un barret xinès. Diferent de les carpes dels altres circs però sempre mantenint la seva essència.

 

museus-peculiars-carruatgesEls carruatges 

A Circ Històric Raluy comptem amb la millor col·lecció de carruatges de circ d’època. Una col·lecció que es va començar a formar al voltant de 1973 i que augmenta any rere any.

Aquests carruatges, vinguts de circs i països diferents, comencen una nova vida amb Circ Històric Raluy i són exposats perquè tothom pugui gaudir de la seva màgia. Res més autèntic que els carruatges històrics de circ per mantenir viva l’ànima del circ de sempre i transmetre-la a tots els espectadors.

 

 

museus-peculiars-cafeteriaLa Cafeteria 

No hi ha res millor que fer un cafè en un indret amb història, que parli per si sol. Les parets, el sostre, les taules i cadires… Tots i cada un dels elements que formen una cafeteria històrica transmeten sensacions úniques.

Un carruatge de fusta massissa de roure alemany, amb el sostre recobert per 90 peces de coure de precisió. La millor manera de començar a endinsar-te a la màgia del circ abans que comenci l’espectacle. O mentre es fa la pausa de l’espectacle, per pair tot el que has vist fins al moment i preparar-te per la tornada a la carpa.

 

 

museus-peculiars-hotelL’Hotel 

Mai t’has parat a pensar com viuen els components d’un circ? La vida nòmada, els assajos, els moments previs a l’espectacle… La vida de circ està plena de moments que només es poden viure si formes part d’ell.

A Circ Històric Raluy hem pensat que tothom ha de poder viure aquestes experiències. És per això que vam crear L’Hotel. Un hotel sobre rodes, únic i incomparable. Un carruatge de 1939 restaurat i adaptat perquè tots els seus visitants tinguin la millor de les estades.

 

 

 

L’Orgue 

Què seria d’un circ sense la música? Les ballarines no podrien ballar, el número dels acròbates no seria el mateix sense la música de tensió que hi posa l’orquestra i els pallassos no podrien fer de les seves de la mateixa manera. La música forma part de qualsevol espectacle. I l’espectacle del circ no es queda enrere.

A Circ Històric Raluy comptem amb una autèntica peça de col·lecció. Un orgue de 1910 que dóna la benvinguda a tots els espectadors només d’arribar a les instal·lacions. La seva música aconsegueix donar la rebuda més autèntica perquè gaudiu de l’essència del circ en tot moment.

 

Una tarda de circ és única i inoblidable per a tota la família. Des de Circ Històric Raluy volem que visqueu la millor de les experiències i conegueu l’ànima dels nostres carruatges, la nostra carpa i el nostre equip.

 

Circ Històric Raluy et portem al passat durant uns instants. Viu el circ per dins i descobreix històries màgiques. T’hi esperem!

2017-03-22T16:09:42+00:00 març 17th, 2017|Comentaris tancats a Museus peculiars: el museu del Circ Històric Raluy