L’Hotel 2019-09-12T17:01:24+00:00

Un Hotel sobre rodes

Hi ha hotels de luxe, hotels rurals i hotels urbans. El nostre és únic. Un carruatge de 1939 emplaçat a un dels espais més màgics del món, el Circ Històric Raluy, i envoltat de les seves calesses centenàries i de la seva gent.

Sense una ubicació fixa, però amb un únic propòsit: fer-te gaudir de la màgia del circ. Et ve de gust descobrir-la amb nosaltres?

L’encant del passat i
les comoditats del present

L’hotel del Circ Històric Raluy, com el nostre circ, està ple de sorpreses. Per fora, un carruatge de principis del segle XX. Per dins, una calessa que conserva la decoració original però que està completament restaurada perquè la teva estada sigui el més còmoda i plàcida possible. Al seu interior trobaràs:

  • Una suite amb llit doble.
  • Una habitació amb dos llits supletoris.
  • Un bany.
  • Una sala d’estar amb televisió i minibar.
  • Aire condicionat i calefacció.
Reserva

Tot el que necessites per descansar després d’una tarda de circ

Viu com un autèntic artista

T’agradaria veure com assagen els artistes del Circ Històric Raluy? I saber com es preparen abans de cada espectacle? Durant la teva estada al nostre hotel podràs descobrir-ho. Coneixeràs a pallassos, mags i contorsionistes.

Ens ajudaràs a rebre al públic abans de la funció. Compartiràs assajos i moments amb nosaltres. Seràs un membre més del nostre equip i, com a tal, podràs viure la màgia del circ des del seu interior.

Preus

Inclouen entrada lliure als espectacles i participació en algunes de les activitats rutinàries del circ, assajos i recepció de públic.

200€ dia/habitació doble
+50€ dia/llit supletori
Reserva

Indica’ns quan t’agradaria fer l’estada i et confirmarem la disponibilitat per a la teva estada màgica al Circ Històric Raluy.












He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
Vull rebre les últimes noticies