L’espectacle 2019-09-12T17:19:44+00:00

L’últim espectacle de
Circ Històric Raluy

La màgia no ha mort

Al Circ Històric Raluy roman viva. Inunda cadascun dels seus racons. Banya cadascun dels seus espectacles. Des que traspasses la seva porta d’entrada fins que s’apaguen els llums de l’escenari, s’obre davant teu tot un món màgic. Un món que beu dels espectacles circenses de principis del segle XX i que arriba al present amb números renovats. Et ve de gust descobrir-ho?

Inspirat en el circ d’ahir

Endavant. T’estem esperant. Coneix la nostra cafeteria, el nostre hotel o el nostre orgue. Carruatges centenaris que formen part de la història del circ i que la família Raluy ha anat atresorant durant anys. Entra a la nostra carpa. Per fora, una construcció amb forma de barret xinès. Per dins, una finestra al passat. Inspirada en la Capella Sixtina, la seva cúpula il·lumina cada funció i serveix d’inspiració a acròbates, malabaristes o mags. La seva tribuna i llotja reial et conviden a aparcar les preocupacions i a desconnectar del dia a dia.

Números que t’emocionen

Els llums s’apaguen. Pren seient. La funció és a punt de començar. Artistes formats als circs més importants del món esperen entre bambolines i es preparen per actuar. Són ells els que converteixen cada espectacle en una experiència única. Amb les seves acrobàcies, els seus equilibris i el seu humor et faran riure, t’emocionaran. Durant unes hores et sentiràs com un nen. I els nens? Sens dubte, passaran una tarda que sempre recordaran. La veritable màgia del circ és aquesta: no hi ha grans o petits. Tots poden gaudir.

Sense animals, amb passió

Per fer-ho no necessiten animals ni efectes especials. Els números del Circ Històric Raluy combinen destresa, talent i innovació i recuperen l’estètica i els valors del circ de sempre perquè visquis un dia inoblidable.
He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
Vull rebre les últimes noticies