El Museu 2019-05-30T18:52:03+00:00

Viatja en el temps amb
el Circ Històric Raluy

Visita els nostres carruatges

Per començar a gaudir de la màgia del Circ Històric Raluy no cal esperar que els artistes surtin a la pista i doni inici la funció. Només traspassar l’entrada al recinte comença la diversió. Els seus carruatges centenaris són autèntiques peces de col·leccionista que ens parlen del passat del circ i que ens transporten a un món on no existeix el temps ni les preocupacions. Puges? El viatge està a punt de començar.

Un cafè? Un te? Potser un refresc? No importa la beguda que triïs. Gaudir-la al nostre carruatge cafeteria és, sens dubte, una experiència meravellosa. Construït per Marck Waldkirch el 1925, aquesta calessa està elaborada amb fusta massissa de roure alemany i recoberta de sostre format per 90 peces de coure de precisió. Un espai únic on relaxar-te amb els teus abans que comenci la funció.

La Cafeteria

L’Hotel

  • Habitació amb llit doble
  • Sala d’estar amb televisió
  • Bany complet
  • Minibar
  • Habitació amb dos llits suplementaris
  • Calefacció i aire condicionat

T’imagines dormir en un carruatge de 1939? I compartir vivències i converses amb mags, pallassos, acròbates o contorsionistes? Converteix els teus somnis en realitat a l’hotel del Circ Històric Raluy.

Completament restaurat perquè la teva estada al nostre recinte sigui inoblidable, és l’espai perfecte per a descobrir la vida nòmada del circ i contagiar-te amb la màgia del nostre últim espectacle.

Reserva

Preus

Inclouen entrada lliure als espectacles i participació, també, en algunes de les activitats rutinàries del circ, assajos i recepció de públic.

200€ dia/habitació doble
+50€ dia/llit supletori
Reserva

L’Orgue

Quan entris al Circ Històric Raluy, obre els ulls i … les orelles. El nostre orgue t’espera per donar-te la benvinguda a un món màgic on tot és possible.

Una peça de 1910 que posarà música i color a la teva visita al nostre circ i que et transportarà als espectacles circenses del passat. Preparat per al viatge? Gaudeix de la melodia i del trajecte!

El Làtil

Cadascun dels nostres carruatges té una història. El Làtil, també. Propietat de Correus d’Espanya abans que Carlos Raluy s’enamorés d’ell i l’adquirís, aquest camió data del 1909.

Una autèntica peça de col·leccionista que, des de 1989 i després d’un treball de restauració i manteniment minuciós, s’ha convertir en la taquilla del Circ Històric Raluy. Viatja amb nosaltres en cada espectacle i és la porta d’entrada a més d’una hora i mitja de diversió. Passes?

El Vestidor

Alguna vegada t’has preguntat com es preparen els artistes de circ abans de cada funció? Nervis, estrès, rialles, concentració…

I és que, encara que portem tota una vida al món del circ, sentim la mateixa passió, emoció i respecte que sempre abans de sortir a l’escenari i que comenci l’actuació.
Si et passes pel nostre carruatge en el moment oportú, podràs compartir amb nosaltres aquest moment.