circ entre bambolines

A Circ Històric Raluy et donem l’oportunitat de conèixer el circ entre bambolines 

Si hi ha una paraula que defineix el circ, aquesta és màgia. Els seus colors, llums, música, artistes, números… Tots els elements que formen el món circense estan envoltats d’una cosa tan màgica que els fa únics.

El món circense no seria el mateix sense els seus artistes. Perdria tota la seva màgia i encant. Ells són els que donen vida a l’espectacle i les seves habilitats fins i tot poden determinar l’èxit d’un xou circense. Fins i tot hi ha circs que tenen un artista principal indiscutible.

L’actual espectacle de Circ Històric Raluy, Fortius, se centra en l’home forçut. Un personatge de circ que semblava quedar en l’oblit i que hem volgut recuperar. Però, darrere del número d’Arthur Robin, el nostre home forçut, hi ha moltes hores, dies i anys de dur treball. I el mateix passa amb la resta d’artistes del Circ Històric Raluy.

 

Rere cada espectacle, hi ha hores, dies i anys d’entrenaments i perfeccionament de cada artista per donar el millor show

 

Molts d’ells s’han dedicat, des de molt petits, a entrenar i perfeccionar les seves habilitats. I això no seria possible si no fos la seva passió.

Un espectacle de circ és allò que tots els seus espectadors veuen. El treball de tots els artistes concentrat en només dues hores de xou. Però, perquè sigui perfecte, hi ha moltes hores de preparació.

 

Viu el circ entre bambolines

Alguna vegada t’has plantejat com és el circ per dins? Els assajos, el muntatge de la carpa, la vida entre caravanes… Com dèiem al principi d’aquest article, el circ és màgia. I d’aquesta màgia també forma part el dia a dia dels artistes i la seva formació.

Circ Històric Raluy et dóna l’oportunitat de conèixer el backstage d’un circ. Els assajos de Quincy Azzario, les germanes Giribaldi Raluy o pallassos com Val de Fun. O els minuts previs a sortir a l’escenari, una barreja de nervis i ganes per demostrar al seu públic de què són capaços.

 

Allotjant-se a l’Hotel Circ Històric Raluy podràs conèixer el circ entre bambolines

 

Tot això ho pots viure ‘in situ’ allotjant-te al nostre Hotel Circ Històric Raluy. Un hotel amb encant que et farà viure una experiència única i incomparable. On podràs viure per uns dies en un carruatge amb 100 anys d’història i descobrir i conèixer els artistes de Circ Històric Raluy i el seu dia a dia.

Per ara, et deixem un avançament del backstage del circ, on podràs veure com és un dia de circ:

 

 

Voleu allotjar-vos a l’ Hotel Circ Històric Raluy? Consulteu la nostra gira i gaudiu d’una experiència inoblidable!

2017-08-25T11:49:57+00:00 agost 25th, 2017|Comentaris tancats a Un dia de circ entre bambolines