germanes Giribaldi Raluy

Les germanes Giribaldi Raluy, una vida de pel·lícula al circ familiar

Les germanes Giribaldi Raluy, filles de William Giribaldi i Rosa Raluy, són la quarta generació Raluy dedicada, en cor i ànima al circ. I és que, quan neixes i creixes en un circ, és difícil deslligar-te d’ell.

A la Kimberley i a la Jillian els han fet nombroses entrevistes a diversos mitjans de comunicació. Sobretot quan van començar a actuar als espectacles del circ. A continuació us desvetllem part de la seva història i dia a dia al Circ Històric Raluy.

 

Una vida sobre rodes

germanes Giribaldi Raluy a la cafeteriaLa vida de circ és sinònim d’una vida sobre rodes. En el sentit literal. Un dels símbols més emblemàtics del món circense són les caravanes on viuen els seus artistes i treballadors. En el cas del Circ Històric Raluy són carruatges centenaris.

Per molt increïble que pugui semblar, per la Jillian i la Kimberley, viure en carruatges és la cosa més normal del món. De fet, el que per a elles seria estrany és viure en una casa ‘normal’. Als 11 i 13 anys respectivament, les germanes Giribaldi Raluy ja tenien la seva pròpia caravana. Malgrat que els pares els ho havien promès per quan complissin els 16, però les en van regalar una després del seu debut.

 

L’etapa escolar quan vius a un circ

Pel canvi continu de poblacions, les germanes Giribaldi Raluy canviaven constantment de centre docent en un mateix curs escolar. I és que, per poder estudiar al circ, ha d’haver-hi un mínim de 5 nens en ell.

Malgrat que des de ben petites han tingut clar que el seu futur era al circ, mai van deixar de banda els estudis. Els combinaven amb la seva carrera que s’iniciava al llavors Circ Raluy. De fet, ja que feien la seva aparició a la segona part de l’espectacle, la Kimberley i la Jillian feien els deures durant la primera part del show!

 

El circ, la seva passió

germanes Giribaldi Raluy al circLes germanes Giribaldi Raluy no amaguen la seva passió pel circ, i en especial pel Circ Històric Raluy. Poca gent pot dir que pertany a una família circense amb circ propi des de fa 100 anys. Per això, la Jillian i la Kimberley volen continuar amb el llegat familiar.

Com hem dit anteriorment, no s’imaginen vivint en una casa ‘normal’. Veuen el seu futur vivint en caravanes, canviant de poble sovint i sentint pessigolles abans de sortir a fer el seu número. De fet, no descarten la idea de ser directores del Circ Històric Raluy, que regenta el seu avi, Carlos Raluy, en l’actualitat.

 

La Kimberley i la Jillian Giribaldi Raluy han tingut -i tenen- una vida molt diferent de la majoria de persones. Pel que alguns els sembla impossible, per a elles és únic i inigualable. No canviarien la seva vida de circ per res en el món. Per les germanes Giribaldi Raluy, mai s’abaixarà el teló.

 

Vols viure com la Kimberley i la Jillian per uns dies? Dóna un cop d’ull a l’hotel del Circ Històric Raluy i reserva. T’hi esperem!

 

2017-07-07T10:22:40+00:00 juny 9th, 2017|Comentaris tancats a Coneix a fons les germanes Giribaldi Raluy