premis-arts-esseniques-circ

 

Carlos Raluy, premiat a la IX Gala del Teatro a Saragossa

El món de la cultura té més força que mai. Les arts escèniques són referents per moltes cultures i necessàries en el desenvolupament dels més petits. El nostre país està format per múltiples tradicions que giren entorn la cultura i les arts escèniques.

Tant és així, que comptem amb associacions que aposten fermament per elles. És el cas d’ARES (Asociación de Empresas de Artes Escénicas de Aragón), la qual organitza, un cop l’any, la Gala del Teatro. En ella es reconeix la feina i l’esforç de totes aquelles persones que aposten per les arts escèniques i la cultura.

En l’edició d’aquest 2017, el Circ Històric Raluy ha rebut un nou reconeixement de mans d’ARES. El nostre director, Carlos Raluy, va rebre el Premio Aragoneses por el Mundo a la IX Gala del Teatro. Un guardó especialment significatiu per la companyia.

 

IX Gala del Teatro

carlos-raluy-premiEl passat dijous 30 de març  es va celebrar la IX Gala del Teatro al Teatro de las Esquinas de Saragossa.  Una gal·la  organitzada per ARES i que, com hem dit, premia les arts escèniques i els valors que transmeten.

Però no només va ser una entrega de premis. La celebració, presentada pels actors José Luís Esteban i David Adrid, també va donar peu a la crítica política, l’humor i l’emoció. Per aconseguir-ho es va comptar amb la participació de Kike Lera, Elia Lozano, Saul Blasco, Viki Lafuente, entre molts d’altres.

A la gal·la també es va comptar amb la presència de personalitats com l’Alcalde de Saragossa, Pedro Santisteve, i el regidor de Cultura, Fernando Rivarés.

 

 

carlos-raluy-premio

 

Premi Aragoneses por el Mundo

carlos-raluy-premiEl Premi Aragoneses por el Mundo d’aquesta IX edició de la Gala del Teatro -entregat per l’autor Ignacio Escuín– va ser pel director del Circ Històric Raluy, Carlos Raluy. Un premi que reconeix la seva trajectòria en el món del circ i la seva aposta pel model de circ històric. En Carlos sempre ha cregut en el circ de sempre, i això és el que marca la diferencia en un món de canvi constant.

Però aquest guardó no només té especial significat perquè es premia la feina ben feta. A en Carlos li ha fet especial il·lusió pel seu lligam amb Aragó. “El meu avi Francisco era aragonès, de Fonz”, va comentar el creador del Circ Històric Raluy durant l’entrega de premis. I va afegir “el cognom Raluy procedeix d’Aragó, i a la zona de Barbastro i Monzón és on té més presència”.

A més a més, és el primer reconeixement que la companyia del Circ Històric Raluy rep en aquesta comunitat. Un fet emocionant si tenim en compte la història i els inicis del nostre circ, amb Lluís Raluy al capdavant. Una família catalana-aragonesa que va apostar per la vida i la màgia del circ.

 

Veure la feina dels artistes del Circ Històric Raluy i la seva col·lecció de carruatges antics que formen el Museu. Les històries amagades en cada racó del nostre circ, un circ que manté la màgia dels de sempre. Són experiències que no et pots perdre.

 

 

Vine! Viu les experiències i sensacions que vas sentir la primera vegada que vas anar al circ. T’hi esperem!

2017-04-28T16:34:39+00:00 març 31st, 2017|Comentaris tancats a Circ Històric Raluy a la IX Gala del Teatro a Saragossa