activitat perfecta per a nens

El circ alimenta la creativitat dels més petits, el que la converteix en una activitat perfecta per a nens 


Enrere deixem l’estiu i, amb ell, comencen a escurçar-se els dies i a aparèixer les tardes ennuvolades. Mentre que en els mesos més calorosos és fàcil tenir als més petits distrets, quan el fred aguaita, fer-los passar una tarda d’oci es complica.

Els vespres de piscina, platja i jocs a l’aire lliure s’han de substituir per tardes i caps de setmana tancats a casa. Però això és una cosa que no agrada a cap nen. Ells s’impacienten i desesperen; els pares i mares, també.

 

L’espectacle és la solució perquè els més petits puguin estar distrets alhora que coneixen art i cultura


Davant d’aquesta situació, molts adults es pregunten què fer una tarda amb nens. Doncs bé, des del Circ Històric Raluy donem resposta a aquesta pregunta. L’espectacle és la solució perquè els més petits puguin estar distrets coneixent art i cultura alhora que aprenen i descobreixen un nou món.


El circ alimenta la creativitat dels nens

activitat amb nensCom amb tot, hi ha nens i nenes més creatius que altres. Més imaginatius. Un espectacle de circ, amb tots els seus personatges i la seva màgia característica, dóna a conèixer un món que molts no imaginen. Les diferents habilitats d’acròbates, contorsionistes, malabaristes, l’home forçut… Obren un món a tots aquests nens i nenes que segurament els era desconegut, obrint alhora la seva ment.

Però és important que sàpiguen que tot el que aconsegueixen fer els artistes circenses no s’aprèn de la nit al dia. Amb el circ s’aprèn el valor de l’esforç i el sacrifici per aconseguir allò que et proposes. Les germanes Giribaldi Raluy han hagut de treballar intensament des de petites. I només així han aconseguit ser l’única parella femenina del món en fer un nombre d’Icaris.

Quincy Azzario també va haver de dedicar molt esforç fins a guanyar el Clown de Plata a millor contorsionista al Festival de Circ de Mònaco. I, Arthur Robin, el nostre home forçut, no tindria aquests músculs sense hores d’entrenament. O els malabars cos a cos de Zoltan & Gergley, unes gestes impossibles de fer sense haver passat hores practicant-se.

D’aquesta manera, el circ es converteix en una activitat amb nens perfecta per mantenir-los distrets. Però també és una oportunitat per començar a obrir-los les portes al món de l’art i la cultura d’una manera diferent i divertida. Al mateix temps que descobreixen la importància de l’esforç, la constància i el fet de treballar dur.

 

Voleu conèixer el nou espectacle FORTIUS de Circ Històric RaluyConsulteu la nostra gira i gaudiu d’una experiència inoblidable!
2017-12-27T18:25:23+00:00 setembre 19th, 2017|Comentaris tancats a El circ, una activitat perfecta per a nens