circ historic raluy i el london bar a barcelona

El London Bar tornarà a obrir les seves portes amb Carlos Raluy al capdavant

El London Bar, on va començar la història del Circ Raluy, reobrirà les seves portes després d’estar més d’un any tancat. I és que l’Eli Bertrán -antiga propietària del local que va morir el maig del 2016- ha deixat l’establiment en mans del director i creador de Circ Històric Raluy, en Carlos Raluy.

Carlos Raluy és el quart propietari del London Bar. Fundat per Josep Roca i Tudó fa 107 anys, l’any 1949 el local va passar a mans de Pedro Bertrán i Dolores Roca. A partir del 1976 va començar a ser regentat per Eli Bertrán, fins a l’actualitat que passa a ser propietat del director del Circ Històric Raluy.

 

Carlos Raluy vol situar el London Bar com un punt de trobada de la gent de la cultura 

 

circ historic raluy london barEl projecte de Carlos Raluy és restaurar el local i que l’establiment del carrer Nou de la Rambla 34, a Ciutat Vella (Barcelona), torni a situar el London Bar en el centre de la vida cultural de Barcelona com a punt de trobada de la gent de la cultura i amb espectacles de varietats.

Inaugurat el 1910, el London Bar manté el regust de la bohèmia i la seva ambientació original. Tota la decoració va ser treballada en estil modernista i es troba en un excel·lent estat de conservació. Després de la Guerra Civil va ser utilitzat com a lloc d’assaig pels artistes de circ. Lloc emblemàtic per a la gent de la cultura, al llarg de la història hi han passat personatges universals. Alguns són Pablo Picasso, Joan Miró, Antoni Gaudí, Ernest Hemingway, Antonio Machado o Carlos Gardel. Així com molts artistes de circ, com els acròbates Frediani. O, com vam explicar en un post sobre els orígens del Circ Històric Raluy, en Lluís Raluy Iglesias.

Esteu atents al nostre web i xarxes socials, on anirem informant dels esdeveniments relacionats amb la reobertura del mític London  Bar.

 

Voleu venir a veure el nou espectacle de Circ Històric Raluy? Consulteu la gira i compreu les vostres entrades. Us hi esperem!

2017-07-27T15:40:32+00:00 juliol 24th, 2017|Comentaris tancats a Carlos Raluy, propietari del London Bar