El Circ Històric Raluy arriba a Lleida amb l’espectacle FORTIUS del 9 al 19 de febrer

Presentat pel seu director, Carlos Raluy, FORTIUS és l’espectacle que et sorprendrà des de l’emoció. La carpa en forma de barret xinès i les seves pintures interiors, els carruatges centenaris i l’equip d’artistes del Circ Històric Raluy faran amb tu un viatge al passat.

Artur Robin, l’home forçut i un dels plats forts del ‘show’, arriba a Lleida amb el Circ Històric Raluy per demostrar-vos la seva força inhumana i fer-vos partícips de l’espectacle. Comproveu com és capaç de doblegar el ferro o tireu d’ell amb totes les vostres forces. Us sorprendrà!

 

Un espectacle que combina l’ahir amb l’avui i que causa sensació allà on va

 

Els mítics pallassos de circ, personatges imprescindibles en una cita com aquesta. Des del més valent fins el més tendre, l’equip de clowns de Circ Històric Raluy us farà riure fins caure de la cadira. En Globó, en “Francis Billin” i en Bobylev -habitual del Festival de Circ de Mónaco–  us enamoraran.

Impossible oblidar-nos del sector femení que acaba de donar forma a l’equip de professionals del nostre Circ. Amb números com el d’Icaris, on trobareu l’única parella femenina al món -les germanes Giribaldy Raluy- en realitzar aquest tipus d’acrobàcies. Les meravelloses disciplines aèries defensades per l’Adèle Fame i la Valya Rugayeva, poesia en moviment que us arribarà al cor. I la més atractiva Rosa Raluy, amb els números d’equilibri més sensuals.

Així es va presentar FORTIUS a la televisió L’Urgell TV a la seva arribada a Tàrrega:

No sabeu què fer el cap de setmana? Circ Històric Raluy us apropa el pla perfecte per passar una tarda en família!

 

Pròxims espectacles
2017-02-27T14:04:52+00:00 febrer 3rd, 2017|0 Comments

Deixa un comentari