Descobreix Fortius,
L’últim espectacle de Circ Històric Raluy

L’espectacle que et sorprendrà des de l’emoció

Us presentem el nou espectacle del Circ Històric Raluy: FORTIUS!
Un espectacle que combina l’ahir amb l’avui. Habilitat i destresa amb el gust de les coses ben fetes, FORTIUS et sorprendrà des de l’emoció. Màgic, brillant i personal; 2 hores de circ que són un viatge a uns altres temps!

Ens acompanyes?

Carlos Raluy: Presentador i Mestre de cerimònies. Director del Circ Històric Raluy
Rosa Raluy: Directora artística de l’espectacle
William Giribaldi: Ring Master
Kimberley i Jillian: Jocs Icaris i wàters meteors
Francis Raluy ” Bilin”: Pallasso. El nen que duem dins
Globó: Curiós personatge… El trobareu quan menys el busqueu…
Sergej Maslennikov: El pallasso que combina humor amb malabars.
Artur Robin ” Fortius”: Un forçut d’ara com els d’abans.
Zoltan & Gergley:  Equilibris cos a cos
Valentyna  Rugayeva: Enfilada amunt de l’aro rodant
Quincy Azzario: La millor contorsionista que veureu mai!

Carlos Raluy

Carlos Raluy

Director i presentador de Circ Històric Raluy

Creador i fundador del Circ Raluy amb el seu germà Lluis, ara ho és d’aquest Circ Históric Raluy. Fidel a la seva idea de mostrar el circ a l’antiga. Bonic, càlid, integrador i, alhora, innovador. Amb la seva presència a pista i la seva veu dóna pas als diferents número que formen FORTIUS.

Rosa Raluy

Les aparicions més belles i atractives

Rosa Raluy té una estranya habilitat de convertir en belles i atractives totes les seves aparicions a pista. Impecable, comunicativa… Rosa Raluy comparteix intacta l’essència del circ ben fet.

Malabarisme i equilibris com mai abans els has vist!

Rosa Raluy

William Giribaldi

William Giribaldi

William, qui ho té tot sota control

Ell és el nostre ringmaster a pista. Aconsegueix que tot funcioni com un rellotge i tot estigui sota control. Els nostres espectadors mereixen el millor dels espectacles. Amb en William ho tenim garantit.

Però la funció d’en William a Circ Històric Raluy va més enllà. La seva extraordinària exhibició de malabars amb caixes us deixarà bocabadats!

Icaris

L’única parella femenina del món en realitzar aquest exercici

Darrere d’aquest vertiginós i lluït nombre d’Icaris hi ha moltes hores, dies i anys d’esforç. Kimberley i Jillian Giribaldi són l’única parella femenina que el realitza a tot el món.

Gaudeix d’un espectacle incomparable que només pots trobar a Circ Històric Raluy.

Icaris

Francis “Billin”

El pallasso més valent

Amb en Francis “Billin” vivim situacions insòlites. De vegades cal ser valent i d’altres prudent. I, en ocasions, les dues coses alhora. Com ho fa ell. L’acompanyeu?

Globó

El clown més tendre

Globó és un curiós personatge que va arribar sense avisar i ens acompanya des d’aleshores. Ens altera, ens regala música i ens provoca molta tendresa. No volem que se’n vagi… I el públic tampoc. Ja veureu!

Globo

Sergej Maslennikov

Bobylev

El pallasso més atrevit

Des de Rúsia arriba Sergej Maslennikov. Un clown veterà que compta amb reconeixement internacional. Després de passar per circs com el Circus Roncalli i el Circus Krone, Sergej arriba al Circ Històric Raluy per fer-nos gaudir amb la combinació d’humor i malabars més divertida. No te’l perdis!

Artur Robin

Desafia la força humana

Un personatge èpic. Un home fora del seu temps que només podia arribar a les vostres ciutats de la mà del Circ Històric Raluy. L’Hèrcules del passat que doblega el ferro i desafia la força humana!

Artur Robin

Zoltan & Gergely

Zoltan & Gergely

Una execució extraordinària

Els cossos esculpits d’aquests veterans i reconeguts artistes polonesos són els protagonistes d’aquest excepcional exercici, executat amb una bellesa extraordinària.

Els equilibris cos a cos més sorprenents que us deixaran sense paraules.

Valya Rugayeva

Les disciplines aèries al límit

Des de l’escola de circ de Kíev ens arriba aquesta fantàstica artista ucraïnesa. El seu número de cèrcol aeri combina força, equilibri, contorsió i un toc de bogeria. Valya porta al límit el risc de les disciplines aèries!

Valya Rugayeva

Quincy Azzario

Valya Rugayeva

La millor contorsionista que veureu mai!

La Quincy Azzario és la guanyadora -amb la seva germana- del Clown de Plata al Festival de Circ de Montecarlo -l’equivalent als premis Oscar en el món del circ-.

La Quincy s’ha format a l’Academia d’Arte Circense d’Itàlia i ha passat per més de 15 circs d’arreu del món. Ara, arriba al Circ Històric Raluy per fer-vos somiar i deixar-vos bocabadats.